Socialisme i USA

En af årsagerne til lukningen af Sovjetunionen og andre former for kommunismen, var fordi sådanne regeringer imod privat ejerskab af ting. Regeringen brugt socialisme for at forsøge at styre hvad en person kunne eje eller endda håber at opnå gennem hele hans eller hendes liv.
I første omgang kapitalisme var baseret på tanken om, at en person kan ejer hvad man lyster, hvis man vælger at arbejde for det. Under kapitalismen, kan en hårdtarbejdende håber at trives og styre sit liv på nogen måde, man vælger.
Men i stedet for den kapitalistiske ideal, det lader til USA i dag er mere socialistiske end nogensinde før. Overvej følgende elementer af nuværende amerikanske liv.
Hospitalsbehandling er så høje, at de fleste individuelle amerikanerne ikke kan råd til at betale for det. Så skal de afhænge af deres arbejdsgiver (Corporate America).
Prisen på gymnasier og andre skoler er uden for rækkevidde for de fleste individuelle amerikanerne. For at sende deres børn på college afhængige gennemsnitlige mennesker af ting som college forsikring, lån, legater og stipendier. Et andet ord, uddannelse af de fleste amerikanere afhænger velvilje af nogle Corporate eller regeringen enhed.
De fleste amerikanere har råd til ikke ejendom, de skal tage ud af pantebreve med Corporate banker. Hvis de betale deres realkreditlån, ejer de stadig ikke deres ejendom. Skatter er blevet så høj, at i nogle tilfælde, det koster mere i skat end hvis den tilsvarende ejendom var lejet. Når regeringen eller nogle andre corporation beslutter, kan de fordømmer en persons ejendom og har personen med magt fordrevet. En ny højesteret beslutning blev afsagt i år (2005) at gøre det lettere for lokale offentlige enheder til lovligt konfiskere din ejendom til det fælles bedste (Kelo vs New London).
Familie hjem bliver erstattet af ejerlejligheder. Denne ordning gør det muligt for dig at “eje” en enhed, men du skal betale for vedligeholdelse af det fælles område, hvor din enhed er placeret. (Enkelt giver afkald kontrol af delstaten hans enhed er på nogle corporate enhed. Enheden kan ikke eksistere uden den kontrollerende enhed. )
De fleste amerikanere ikke har råd til at købe biler med kontanter, så de skal tage et lån med en bank eller firmaet auto finansiering service. År siden en person kunne spare op og gøre brugte en kontant køb af en ny bil, men i dag ikke kan selv købe en anstændig bil uden nogle form for kredit.
Møbler er lejet af nogle mennesker, fordi de ikke har råd til at købe den. Praktisk talt alle nye møbler butikker tilbyder kredit, fordi de indser, at de fleste mennesker har ikke råd til kontanter køb.
Der er så mange føderale, statslige og kommunale love (og antallet vokser hver dag), at en person bare ved at være i live skal overtræde nogle lov. Hvis en regering eller corporate agenturet føltes det, kan en person arresteres på ethvert tidspunkt.
High tech tracking har gjort det svært at opretholde dit privatliv. Snart vil alle være forbundet til internettet via DSL-linjer, kabelmodemer eller andre højhastighedsforbindelser. Denne type af medier opretholder forbindelser kontinuerligt. I øjeblikket kan en individuel slukke hans computer og afbryde forbindelsen til internettet, selv om han har DSL. Dag kommer, hvor det vil være imod loven at slukke en computer, TV eller enhver anden overvågning enhed. Amerikanerne vil være tvunget til at lytte til fantasmernes af Corporate udlændinge under morgenmad, frokost og middag.
Uafhængige små virksomheder vil snart findes ikke. Store selskaber enten udslette, fletning eller partnering med små virksomheder. Selv sådanne grundlæggende business som landbrug bliver corporate i stedet for familie ejet. Snart vil alle virksomheder være enten en gren eller en partner i et stort selskab.
Så hvordan socialized er USA ‘s? Hvis det fortsætter på denne sats vil det snart blive kaldt Forenede socialistiske stater af Amerika (USSA). Mens diktatorer som Stalin forsøgte at tvinge befolkningen i USSR til underkastelse, Corporate udlændinge lanceret en rolig invasion, og lidt efter lidt fik mere og mere kontrol over størstedelen af det amerikanske folk. I modsætning til Sovjetunionen, USA socialisme er ikke helt statskontrollerede, men det er en fælles indsats af både regeringen og firmaenheder. Hvad er endnu værre, er, at hele verden er bliver oplært bygger på lignende principper.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published.