Pay-Per-Klik Super Trick

Hvis du bruger i øjeblikket betaler pr. Klik på reklamer, eller hvis du lige er startet vil du altid finde de killer billigt nøgle ord til at byde på. De er som regel dem, der konverterer til salg nemt. Klik, der koster kun et par cent er nemme at finde. Måske har du fundet et par stykker. Lad mig vise dig hvordan at finde hundredvis med denne enkle Pay Per Click super trick.

Pay Per Click super trick virker for alle. Selv hvis du aldrig har brugt Pay Per Click, vil dette arbejde. Du kan tage denne pay-per-klik super trick til det næste niveau, som i det næste niveau, på steroider. Faktisk er der et par gode jeg vil lade dig.

Tricket virker som dette. Du vil gerne have så mange variationer over et tema som muligt. Med andre ord, gør hundredvis eller tusindvis af søgeord og sætninger, som annoncører ikke tænke på og folk, der søger for et produkt. Når du starter en kampagne, vil du bruge en vigtigste nøgleord til at bygge temaer.

Hvordan man opbygger din temaer.

Lad os er sige vores søgeord til at bygge temaer “Cd’er”. Nu er “Cd’er” en meget generel betegnelse. Hvis vi razor-punkt mål på sigt at musikalske kunstnere og glemme alt om nogensinde at bruge “Cd’er” som vores søgeord, vil vi være bedre stillet.

Næste, vi bare ad ord til vores vigtigste tema og kombinere dem til sætninger. Så, vi placerer ordene “ny”, “brugte” og “live” i den første position i sætningen. Vi brug derefter kunstnernavn Rush, i den anden holdning. Endelig, vi sætter vores vigtigste tema, “Cd’er” i den tredje holdning. For eksempel:

nye rush cd’er
brugte rush cd’er
Live rush cd’er

Du tror sikkert, det vil tage os for evigt for at generere tusindvis af søgeord. Det vil ikke! Dette er hvordan. Vi bruger et edb-program til at gøre det, der ikke kyst os en skilling på at bruge; i virkeligheden gør det os penge. Det sparer os også utrolige mængder af tid. Det er bedste del af super trick.

Den liste, du se nedenfor er meget lille. Listen kan vi faktisk skabe vil være 10 gange denne størrelse i 60 sekunder!

Dette er hvordan. Vi kan erstatte ordet “Rush” med andre kunstnernavne og vi bruger progran til at indsætte parenteser og citater på hver side af vores søgeordssætninger. Så, hvis vi brugte ti kunstnere navne, ville vi have en liste over 180 nøgle ord sætninger. Mange annoncører ville aldrig tænke på ved hjælp af en masse af disse sætninger.

For eksempel, kiggede jeg bare “live rush cd’er” på Google og der var kun PPC annoncer! Rush fan ville skrive denne sætning i mens shopping. Naturligvis, CD storeowners, generelt gør ikke. Hvad betyder, at du er, meget målrettede, billigt klikker! Du kan bruge den samme teknik i enhver virksomhed.

nye rush cd’er
brugte rush cd’er
Live rush cd’er
newrushcds
usedrushcds
liverushcds
[nye rush cd’er]
[brugte rush cd’er]
[live rush cd’er]
[newrushcds]
[usedrushcds]
[liverushcds]
“nye rush cd’er”
“brugte rush cd’er”
“live rush cd’er”
“newrushcds”
“usedrushcds”
“liverushcds”

Bemærk: Har du bemærket, at nogle af vores nøgleord ligne dette? “liverushcds” der er en stor trick at bruge. Ofte folk ikke flok de “postere” nøglen mellem ord når du skriver. Programmet fjerner også mellemrum mellem ord.

Indstilling vores budget

Vi skal sikre, at vi ikke betale meget. Så vil vi blot gøre vores pris pr klik 5-10 cents.

Lad os opsummere det hele op.

Hvis vi har lister over hundredvis eller tusindvis af søgeord, kan de meget sjældent får søgte efter. Men whit, at mange søgeord i vores campaing, den sjældne og super målrettede klik vil drive billigt trafic hver dag fordi vi har så mange venter på det rigtige folk!

Leave a Comment

Your email address will not be published.