Ethvert Job er et hæderlig Job

Ser dit job som en hæderlig job, tilføjer mere betydning og fred til dit liv. Også, at se ære i hvad du gør nu, skaber et ideelt grundlag, hvorpå der kan bygges et karriereskift. Husk: Enhver job er en hæderlig job.
Enhver opgave er en hæderlig Job
Ser dit job som en hæderlig job, tilføjer mere betydning og fred til dit liv. Også, at se ære i hvad du gør nu, skaber et ideelt grundlag, hvorpå der kan bygges et karriereskift.
På 15 var mit første job som servitrice på en lokal lastbil stop. En dag, dengang, kom jeg til at imødekomme de elementære hovedstol på min fortid. Hun nævnte, hun havde hørt jeg var på deltid og spekulerede på hvad.
Shamefacedly mumlede jeg, “Åh, jeg er bare en servitrice.” Den kloge, gamle, stern skoleleder sagde til mig: “Teresa, ethvert job er en hæderlig job. Ikke glemmer du nogensinde det!” Og jeg har aldrig.
Naturligvis ser ære i vores job er ikke altid en let opgave.
Samfundsmæssige værdierne nedgøre vores arbejde & værd
Vores samfundsmæssige værdier gør det vanskeligt at ære såkaldte ydmyge jobs. Vores syge samfundsmæssige værdierne esteem store bankkonti, fancy huse, nye biler, udvidede betalt ferie, prestigefyldte jobs, smukke, ungdommelige udseende og perfekt klonede adfærd. Disse samfundsmæssige værdierne vride værd fra størstedelen af hårdtarbejdende folk.
Oprette dine egne værdier ved at kigge efter ære og værd i jeres arbejde nu. En ærlig dags arbejde er hæderlig og værdig. At finde den ære og godhed i alt, hvad du bygger værdighed og ære i dig.
Selv hvis du ønskede at karriere forandring, men i stedet vendte tilbage til det felt, du havde håbet på at forlade, Husk, er der enorme ære og mod i denne. Pasning af din familie og ansvar betyder ikke, du er en fiasko. Det betyder, at du er en ansvarlig og omsorgsfuldt menneske.
Hvis du ikke kan finde nogen værd i dit nuværende job, at manglende værd sandsynligvis vil hjemsøge dine karriere forandring. Før hoppe job, søger tilfredsstillelse andetsteds, overveje dit nuværende job som hellige arbejde.
Dit Job som hellige arbejde
Monastiske forfattere har beskrevet deres daglige, Trælletjeneste arbejde som vej til hellighed. Dit job er meget mere end et middel til at betale regninger. Prøv at forestille din job som dit ministerium.
Jeg har en meget Sundhed bevidste, åndelige ven, der på dette tidspunkt i hendes liv, sælger lodsedler, spiritus og cigaretter i en vinhandel til at betale hendes regninger. Snarere end bittert harmes sin stilling, hun har gjort det hendes ministerium til at skabe en positiv atmosfære, giver venlighed og pleje til ethvert menneske, der passerer gennem disse døre. Ikke overraskende, sker vidunderlige lille mirakler ofte. (Og ja, hun laver også grundlaget for at skabe ny beskæftigelse.)
Sjældent er ting, hvad de synes at være på overfladen. I alle forhold foregår i hvert job, og i hver livserfaring der meget mere end opfylder øjet.
“De tre fundamenter af spiritualitet: Arne som alter, arbejde, som tilbeder og service som sakramente.” En samling af treklange, volumen jeg John F. Wright
Vi er altid opfordres til at se det større billede og vokse tættere på vores sjæl. For at finde mere mening i det arbejde, du gør nu, forespørge din sjæl, de større visning.
Spørg din sjæl
Prøv at sidde stille en stund. Praksis at give slip på passerer tanker mens let mærke din ånde kommer og gå ud. Slappe af din krop og sind. Spørg din sjæl, “Hvad er mit arbejde virkelig om. Hvad arbejde virkelig gør jeg her?”
Når jeg var blevet trætte af at lette den samme karriere vurdering program for ni år, jeg sad og spurgte min sjæl det samme spørgsmål. Inden for hviske af min lille stadig jeg hørt sandheden, “Du er at bringe lys og håber at folk.”
Det arbejde jeg lavede var ikke om selvevaluering værktøjer eller jobsøgning, men om at bringe lys og håb til mennesker. Fra dag fremad programmet var ikke længere gentagne for mig og som jeg fik mere dybde og mening i mit arbejde, så gjorde programmet.
Når vi ser vores arbejde som hellige og hæderlig, føler vi godt ved hvad vi laver, og hvem vi er. Denne godhed ture i vores familie, arbejdspladsen og i sidste ende verden. Også, opbygger et ideelt grundlag for karriere forandring, hvis vi ønsker. Fra ære for os selv og vores aktuelle arbejde kan vi derefter med held begynde at tage små skridt i retning af forandring.

Leave a Comment

Your email address will not be published.