De bedste pædagogiske apps til Android og iOS i 2020 – Mobile Applications

Brug lidt tid på at oprette et websted, som folk kan bruge til at interagere og til at finde ud af mere om dig. Ikke alle, der slutter sig til dit netværk marketing team vil faktisk være en del af din down-line. Så nu din mulighed for at genopleve din barndom ved at skabe spil til de ting, du finder en akkord, såsom raking blade, gør vaskeri eller rydde indersiden af grotty køleskab fryser. Det er noget, der har generet mig i et stykke tid nu. Disse vil blive erstattet med en ny parring på 6 / 21, så du ønsker at downloade begge dele, mens du stadig kan. 3. Mange læsere elsker det faktum, at de kan holde op med deres ‘læsning’, mens du kører i deres biler, dreje en normalt kedelig pendler til en berigende oplevelse. Er der nogen forskning, der forklarer, at interessant faktum? Der er nogle store nye seneste læser derude, herunder Anna Dressed in Blood, Cleopatra’s Moon, og Datter af røg og knogler.

I denne korte og tankevækkende samling af essays, overvejer Anna Prushinskaya, hvad det vil sige at blive mor. Det betyder, at bøger skal opfylde de grundlæggende regler for at blive byttet der. Hvis du har en masse ønskeliste bøger og ønsker at spare på porto ved at sende dem alle til én person, kan du sende dem der og få folk til at anmode om flere bøger fra dig. Ifølge en undersøgelse, flere mennesker køber gaver til deres hunde end deres kolleger. Swapping Kriterier – PBS er en af de få steder, jeg kender, der har “bytte kriterier”. Credits – Jeg har gjort handel websteder, gratis lydbog – www.lydbogreolen.dk – der er baseret på punkter samt direkte handel systemer. Ønskeliste – Ud af alle de ønskeliste funktioner på websteder, jeg har gjort, denne ene er nok den mest retfærdige. Gennem løbet af mit liv, har jeg analyseret og læst værker af Dickens, Shakespeare, og andre store forfattere.

Efter min mening lytter til Malcolm Gladwell Lydbøger er et privilegium, fordi de læses af Malcolm selv. Efter alt, er du fast lytter til hans persons stemme for de næste fire til 12 timer eller mere, så det skal være en stemme, du kan tåle! Forfatteren kan hjælpe en læser med at skabe et funktionelt forhold til et barn. Men jeg synes, at Live Hjælp-funktionen er fantastisk. Men du kan bruge funktionen Live Hjælp til at spørge en tour guide, og ofte kan de løse problemet / spørgsmålet for dig inden for en time. E-maile et websted admin kan nogle gange tage dage for et svar, og hvis det er bare et lille spørgsmål nogle gange er det ikke besværet værd.

Og hvis du beslutter dig for, at webstedet ikke er noget for dig senere, efter du har sendt et par bøger, kan du altid lukke din konto og gå din vej. Gratis kreditter – Hvert medlem, der tilmelder sig og stillinger 10 bøger på deres konto får 2 start kreditter. Jeg er glad for at meddele, at denne weekend er der endnu et sæt af bøger (en moderne YA og en klassisk parring), som du kan downloade gratis. Og de har endda parret hver bog med en klassiker. Hvis jeg undlader at gøre endnu en opgave på min liste, de 30 dage starter forfra. Virksomheden har siden produceret over 60 lydbøger, både fiktion og non-fiction, på engelsk, Bahasa Malaysia og Bahasa Indonesien.