At træde ind i sjælen

Træde ind i sjælen
I kølvandet på den indiske Ocean tsunami, orkanerne Katrina og Rita, og det nylige jordskælv i Pakistan, har jeg bemærket tilstedeværelsen af meget højere åndelige energier i mit liv og i jorden. Kvantefeltteori hums med disse højfrekvente pladser, som lyd lide fårekyllinger, i første omgang, og under meditation udvides i de brusende lyd af et vandfald.
Det er en smuk lyd til mig. Sufi samt hinduistiske mystikere og buddhistiske munke, trække sig tilbage til skoven og huler at høre denne “musikken i livet,” som de kalder det. Den jødiske Essæer og tidlige Christian Gnostics beskrev det som “involution” af den hellige ånd. Jeg kender det som den kærlighed, som bærer mig ind i glæde og enhed med All That Is. Det åbner mit hjerte og sind, udvider mig ind i den større kærlighed og sætter mig ned i en verden fyldt med større lys for min rejse.
Jeg troede forklaringen til disse højere energier var simpelthen den velvillige karakter af livet: at højere energier opført i det forløbne år ‘s katastrofale jorden ændringer til at lindre smerter og lidelser.
Mens dette er utvivlsomt rigtigt, min stadig, lille stemme siger der er en ekstra dimension: vi kan få adgang til disse højere energier til enhver tid. Bogstaveligt talt at træde ind i sjæl-self lindrer fysiske smerter og træthed. og i samme åndedrag inspirerer krop-sind med levende energi, kreative idéer og højere retning.
Hvis du oplever dilemma for mange medfølende mennesker — udsender så meget energi at det begynder at dræne dig — her er hvordan man kan indpasses i en bundløs brønd og en endeløs flod af healing.
Denne øvelse vil fylde enhver tom kop med energi, visdom og lys. Brug denne fantastisk teknik efter behov!
1. Når dit hjerte boder og din krop boder, også, finde et roligt sted og gå indenfor, forsigtigt falder eller flydende dybere og dybere ind i ro i dit hjerte. Ring til din soul selv og sige, “Jeg dykke mig i dig.”
2. nu tage tanken om kapitulation ind i dit hjerte og holde det tæt, ser din egoic self Flet ind i lyset af dit højere selv. Sige fast, “det er gjort.”
3. se dit højere selv udføre dit arbejde i kreative glæde og lys, og gør det muligt at guide dig frem.
Genoprette selv tager ikke meget tid. Hvad du vil føle og se, oprette og gøre til virkelighed er sandt og finder sted i materielle virkelighed. Hverken hjernen eller sjælen ser nogen forskel mellem indre og den ydre. Kun ego, der adskiller.
Under eller efter denne meditation, kan du bede dit ego nogle interessante spørgsmål. Hvad betyder dit højere selv ligne? Og det lavere selv? Hvilken del er kærlighed spil? Og lys? Hvad er følelsen, og hvordan kan det blive husket for genskabelse når som helst? Flammende disse kommunikationsveje (en neuro-net) mellem dit ego og sjæl hjælper dit bevidste og ubevidste sind forbindelse og samarbejde.
Der er en anden interessant fordel. Træde ind i sjælen naturligvis øger vores psykiske bevidsthed, da vi begynde at opfatte gennem øjnene på sjælen og hvad vi ser er alt der er. Selvfølgelig, er den eneste måde at vide det med sikkerhed at prøve det. Erfaring er altid vores fineste lærer.
Måske du bliver så overrasket, da jeg var af hvordan hurtigt træde ind i din sjæl kan forvandle dit hjerte. Jeg prøvede denne teknik efter at lære det fra en meditativ skrivning og det har arbejdet konsekvent for mig og for andre.
Hvor jeg havde været drevet af kroppen smerter og stress før, i det næste øjeblik disse stort set forsvandt og mit hjerte var klar og gratis. Jeg var i stand til at være mere generøs og kærlig til mig selv og min familie.
Jeg sov og drømte godt nat, og når man vågner indså at træde ind i sjælen simpelthen åbner hjerte og sind til at elske, og kærlighed gør helbredelsen. Kærlighed er altid til stede. Når vi står over for en udfordrende begivenhed, vores medfølelse og har brug for åbne hjertet og vende os til at elske.
Hver af os har den medfødte evne til at nå ind i de dybere selv for visdom, komfort og healing vejledning af enhver art. Hver person og begivenhed i vores liv vækker os til denne dybere self og højere virkelighed.
Det er din for at træffe. Bare Luk øjnene og Træd ind i din everloving sjæl.

Leave a Comment

Your email address will not be published.