Apps til betaling senere – Køb nu

Du kan bruge køb nu-betal senere-apps til at hjælpe dig med at betale dine store køb på en mere bekvem måde. Disse betalingsplaner er typisk rentefrie og har ingen gebyrer. Du bør bruge disse tjenester med forsigtighed, uanset om de er til personlige eller professionelle formål betal med qliro her. Føderale tilsynsmyndigheder er bekymrede over visse virksomheders forretningspraksis. Få flere oplysninger om køb-nu-betal-senere-apps.

Bekræft: Med Bekræft kan du bruge en virtuel kredit til at betale for dine køb. De har samarbejdet med mange fremtrædende detailhandlere, herunder Amazon, Walmart, Samsung og Target. Bekræft er også tilgængelig for at foretage køb af boligforbedring, herunder Lowe’s. Selvom du muligvis ikke kan bruge tjenesten til hvert køb, du foretager, er det noget at tænke over, hvis du ønsker at købe noget, du i øjeblikket ikke har penge til at betale.

Perpay: Dette populære køb-nu, betal senere program rapporterer til kreditbureauerne og hjælper dig med at opbygge din kredit historie. Perpays kreditopbygningsprogram har hjulpet kunderne med at øge deres kredit score med i gennemsnit 39 point. Klarnas “Pay in 4” -program er især gavnligt for forbrugere, der ikke har tid eller lyst til at åbne et nyt kreditkort. Virksomheden vil acceptere en række kredit score og tilbyde en række muligheder for låntagere.

Sezzle: Denne app tilbyder en månedlig betalingsplan og køb nu / betal senere mulighed. Appen kræver ikke, at du består en kreditkontrol, men giver dig mulighed for at betale en forskudsbetaling på 25%. Sezzle kræver mindst 25% forskudsbetaling for at kunne købe produkter. De månedlige betalinger tages derefter automatisk. Det resterende beløb kan betales på et senere tidspunkt eller fuldt ud.

I de senere år har apps, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere, været mere populære. Disse apps tilbyder mange fordele, herunder muligheden for, at betalinger kan spredes ud. Disse apps giver forbrugerne mulighed for at betale hurtigere for det, de har brug for, og mange gør det også muligt at undgå at skulle behandle refusioner. Disse programmer erstatter ikke kreditkort. Disse programmer kan bruges til at udvide kredit til forbrugere uden ekstra gebyrer.

PayPal: PayPal har et køb nu, skal du betale senere app. Men det kommer med nogle begrænsninger. Transaktionsgrænserne for de fleste af disse apps spænder fra $ 30 til $ 1500. Dette gør dem mindre egnede til varer med høj billet. Klarna og Affirm giver dig mulighed for at betale senere, men de kan også bruges til køb-nu. Sidstnævnte giver 0% rente i op til fire måneder. Disse er ikke tilgængelige i alle stater. PayPal er den bedste mulighed for de fleste forbrugere.

Du kan købe BNPL-produkter ved hjælp af dit kreditkort. De fleste BNPL-websteder kræver et minimumskøb på $ 50. Men du kan øge berettigelsen ved at oprette en historie på dine kreditkort. Disse programmer er ikke underlagt kreditkontrol. Alle betalinger er ikke-rentebærende. Alle betalinger er rentefrie, så længe du ikke bruger pengene til dine egne personlige formål.